De leukste actieve vakanties in Zuid-West Frankrijk

0033 (0)545 70 76 53
Mob 0044 (0)7747 857 334
info@dordogneexperience.com


Argentat

Over ons

Dordogne Experience organiseert al meer dan 30 jaar actieve en avontuurlijke vakanties in de Dordogne-vallei, een fantastisch gebied om te wandelen, fietsen, raften en om volop van die typisch Franse ‘Joie de Vivre’ te genieten!

Bij het samenstellen van onze arrangementen worden we professioneel ondersteund door onze toeristische partners en hotels, met wie we uitstekende relaties onderhouden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Rowena en Jon Earney. We hebben ons met ons jonge gezin in de Dordogne-vallei gevestigd op zoek naar het goede leven en een mooi avontuur. We komen allebei uit het onderwijs en hebben veel gewerkt met autistische kinderen en tieners, lichamelijk gehandicapten en andere leerlingen die speciaal onderwijs nodig hebben.

Ons streven is om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen en daarom kunnen al onze vakanties aan uw wensen worden aangepast. We willen u dit heel bijzondere deel van Zuidwest-Frankrijk graag leren kennen en hopen dat u er net zo van geniet als wij. Als u bijzondere wensen heeft of meer wilt weten over onze vakantie-arrangementen, neem dan graag contact met ons op.

Wij spreken Frans, Engels, Duits en Spaans.

info@dordogneexperience.com

Telefoon: 0044 (0) 1934 842322